5 Simple Techniques For بیماری لوپوس و ازدواج
5 Simple Techniques For بیماری لوپوس و ازدواج
Blog Article
رنگ پریدگی یا کبود شدن انگشتان یا پاها از سرما یا استرس؛
این آسیب در موارد شدید موجب نارسایی کلیه خواهد شد و همین امر را باید یکی از مهم ترین دلایلی دانست که سبب مرگ افراد مبتلا به این بیماری میشود.
اخیرا دریافته ایم که بیماری لوپوس ممکن است باعث تنگ شدن رگ های خونی شود. این امر میتواند منجر به افزایش خطر ابتلا به آنژین( ورم گلو)، حملات قلبی و سکته شود، بنابراین نظارت دقیق و درمان زود هنگام درباره فاکتورهایی مانند کلسترول بالا و فشار خون بالا، حیاتی و لازم است. سایر اندام ها
سیستم ایمنی بدن شما، پروتئین هایی را با عنوان آنتی بادی تولید میکند که می توانند با عفونت مبارزه کنند.در لوپوس، بدن نیز آنتی بادی هایی را تولید می کندکه به بافت های خودش حمله کنند. ما مطمئن نیستیم که چرا این اتفاق میافتد اما احتمالا به دلیل ترکیبی از عوامل محیطی، هورمونی و ژنتیکی است.
افرادی که لوپوس ندارند، هم ممکن است این آنتی بادی را داشته باشند.
در حال حاضر هیچ راه درمان قطعی برای لوپوس وجود ندارد؛ اما افراد با کنترل علائم و دوران عود بیماری با تغییر سبک زندگی و مصرف دارو، می توانند این شرایط را کنترل کنند.
آنتی بادی های خودکار در خون گردش می کنند؛ اما در سلول های خونی بعضی از افراد، دیوارهای چشم بیماری لوپوس نفوذ پذیر وجود دارد و به آنتی بادی ها اجازه عبور کردن را می دهد.
سرعت رسوب گلبول قرمز میزان ته نشین شدن گلبولهای قرمز خون را در لوله آزمایش در یک ساعت مشخص میکند.
هدف من گردآوری معتبر ترین مقالات پزشکی و ترجمه آنها برای شماست.این مقالات جنبه ی اطلاع رسانی دارند و جایگزین ویزیت حضوری نستند.
افراد مبتلا به لوپوس به شدت مستعد ابتلا به عفونت ها از جمله عفونت های پوستی و مجاری ادراری هستند . آن ها حتی ممکن است به بیماری سپسیس مبتلا گردند که در آن عفونت از طریق جریان خون در کل بدن پخش می شود.
به همین دلیل بیماران به سختی با سرعت زیاد و در فاصلههای طولانی کار خواهند کرد.
لوپوس معمولاً کمی التهاب نیز ایجاد می کند. گاهی اوقات شدت عوارض لوپوس می تواند شعله ور شود و علائم آن را بدتر کند. این علائم می توانند شامل درد مفاصل، بثورات پوستی و ایجاد ناراحتی هایی در اعضای بدن، به ویژه در کلیه ها باشند.
به این حالت، پدیده رینود گفته می شود که بر اثر باریک شدن (تنگی) عروق خونی ایجاد می شود و باعث کاهش خون رسانی به انگشتان دست یا انگشتان پا می شود. زخم های دهانی نیز ممکن است ایجاد شود که امکان برگشت مکرر آنها وجود دارد. مو
غدد لنفاوی که در مجاورت عروق خونی متورم قرار دارند، تحت تأثیر قرار میگیرند.